Lust Festival повторно во Струмица!

07.04.2018 е дефинитивно датумот кој треба да го сочувате бидејки Lust festival ни доѓа повторно во Струмица! Локацијата останува Club Select, а организаторите ни најавуваат дека покрај големи имиња од домашната електронска сцена ни доаѓа едно од најдоброто дџ-ско дуо на балканот.

07.04.2018 – Lust Festival: Easter Edition at Club Select

маркетинг


Select
Ознаки: ,