ВИДЕО: „Назад, назад Калино моме“ во изведба на Пере Јованов и Горан Алич

13495230_489063581292882_5044830874353832197_n

Мир, убавина, волшебство… Така би ја опишале новата преработка на песната „Назад, назад Калино моме“ во изведба на нашите двајца струмичани Пере Јованов и Горан Алич. Иако едниот од нив е на другата страна од светот сепак тоа не ги спречи оваа прекрасна македонска песна да добие една нова прегработка што сигурно е рај за душава. Уживајте!

548084_10151142941147482_721686190_n

маркетинг


Select
Ознаки: , ,