ВИДЕО: Љупка Митрова со најновиот спот на FASHION TV

Младата струмичанка Љупка Митрова полека, но сигурно вплови во модните води, иако позирањето засега е само нејзино хоби.  Иако е посветена сопруга и предана мајка на две ќерки, таа знае како да ужива во животот и задоволствата што тој ги нуди.

Поривот да се фотографира и да ги покаже своите раскошни атрибути,  Љупка Митрова од социјалните мрежи ја одведе многу подалеку. Така, сексапилната струмичанка од завчера можете да ја гледате и на светски познатиот моден ТВ канал, FASHION TV. Поривот да се фотографира и да ги покаже своите раскошни атрибути,  Љупка Митрова од социјалните мрежи ја одведе многу подалеку. Така, сексапилната струмичанка од завчера можете да ја гледате и на светски познатиот моден ТВ канал, FASHION TV.

ИЗВОР: ВИСТИНА.МК

маркетинг


Select