(ВИДЕО) Децата од градинката „Детска Радост“ – Струмица во посета на Соборната црква Свети Кирил и Методиј

По повод почетокот на големите празници за време на осветувањето на елеј и масло денеска Соборната црква Свети Кирил и Методиј на Велики Четврток ја посетија децата од градинката „Детска Радост“.

 

 

 

маркетинг


Select
Ознаки: , ,