Вечерва шоу со Red Hot Chili Peppers во клуб Индустриал

„Red Hot Chili Peppers World Tribute“ е бразилски бенд формиран во São Paulo во 2003 година и е првиот светски tribute на RHCP.
Во среда, на 15 ноември и Струмица, во клубот Индустриал, ќе стане дел од третата европска турнеја на светскиот трибјут – единствениот слободен датум за гостување на нескротливите RED HOT!
Препознатливи се по тоа што ја користат истата сетлиста, истите костими и инструменти, верувајќи дека тоа е единствениот начин да ја создадат истата атмосфера каква што е на концертите на светски познатите Red Hot Chili Peppers. 

маркетинг


Select