Уметникот Ване Костуранов ќе објави сликовница за деца ,,Ѕвездено дете”

Струмичкиот ликовен уметник и графички дизајнер Ване Костуранов ќе ја објави сликовница за деца, прва од ваков вид на уметникот.  Сликовницата е со наслов ,,Ѕвездено дете” а во неа ќе бидат содржина илустрации и дела на Костуранов,

,,Драги пријатели, со голема радост сакам да ве известам дека кон крајот на март треба да излезе од печат мојата прва сликовница за деца (и возрасни), во издание на издавачката куќа Арс Ламина” – напиша Костуранов на својот фејсбук

маркетинг


Select
Ознаки: ,