CLUB INDUSTRIAL Ви најавува! Подгответе се за најголемото OPEN AIR случување ова лето во Струмица!

Најголемото случување ова лето во Струмица ви го најавува Вашиот омилен Клуб Industrial! Движи се со најдобрите и откриј каде ќе биде најјаката забава ова лето во градот! Вечерта на модерни звуци и специјални гости веќе се приближува па затоа подгответе се за уште едно незаборавно доживување. За сите детали информирајте се подолу!   Настапуваат: – DISMISSED Live – Dani Dimitrovska w/ Band – Dj ...

Клуб ,,Industrial” ја отвара летна тераса со Јовче

Овој петок клубот ,,Индустријал” ја отвара својата летна тераса. Клубот познат по добрите журки но и акустичните свирки, летна тераса ќе ја отвори  со струмичкиот талент Јовче Пандев со почеток во 22 часот. Во продолжение слушнете ја прватa соло песна на нашиот талентиран струмичанец Јовче.