Струмичанецот Иван Котев 45 година собира коледарски песни

ivan-kotev
,,24 Вести” објави прилог за струмичанецот Иван Котев кој 45 години собирал народни песни поврзани со Бадник. Тој досега има собранo повеќе од 100 коледарски песни.

SOBIRAC NA KOLEDARSKI PESNI 06 01 by 24vesti

Прилог на Ване Трајков за ,,24 Вести”

маркетинг


Select
Ознаки: , ,