(ФОТО) Струмица и музиката низ времето

Музички групи, оркестри, изведувачи, организирани забави, музички приредби, фестивали и други „свирки“ што заслужуват да се потсетат струмичани преку фотографиите и да се вратат назад во времето.

34884_136685536364802_49607_n

38275_136441786389177_3697283_n

38259_136526773047345_3720251_n

38080_136441353055887_8054460_n

35099_136686356364720_5329864_n

37497_136440573055965_4249262_n

37497_136440589722630_3106557_n

маркетинг


Select
Ознаки: , , ,