(ФОТО) Старата чаршија блесна во новогодишно светло

Започна новогодишното украсување на Струмица. Екипите на Линк Медија, кои втора година по ред се задолжени за украсувањето, започнаа од Старата струмичка чаршија. Дрвјата и канделабрите блеснаа во новогодишни бои. Поради украсувањето има мали застои во сообраќајот.

10836536_10152926732334581_1851661369_n

10846915_10152926732304581_1547784013_n

10859489_10152926732394581_1801705274_n

10859501_10152926731859581_393184404_n

10859603_10152926731899581_1030101669_n

10859780_10152926732489581_1024955311_n

10859811_10152926732239581_1592426568_n

10863692_10152926732104581_2002136431_n

10881353_10152672349493292_1386796005_n

10884537_10152926731804581_490636371_n

unnamed

маркетинг


Select
Ознаки: ,