СОУ „Јане Сандански“ на пракса во Чачак за подобра работа на банката

Во меѓусебен договор меѓу двајцата директори на СОУ „Јане Сандански“ и средното економско училиште од Чачак, тројца наставници по практична настава Дијана Трајкова, Борис Атанасов и Весна Спасова се во посета сѐ со цел да се здобијат со искуство околу практично работење на неодамна отворената банка во нашето училиште. Соработката ќе продолжи со размена на ученици од банкарската и економската струка.

 13274966_10208023999869258_473095718_o-533x400

13313535_10208024000789281_33901943_o-533x400

маркетинг


Select
Ознаки: , , ,