СНЕГ ГО ЗАТРУПИ И МАГИСТРАЛНИОТ ПАТ СТРУМИЦА-НОВО СЕЛО!

Утрово до нашата редакција повеќе граѓани се пожалија дека на патот А4 Струмица – Граничен премин Ново Село се вози по една коловозна лента и дека сообраќајот се одвива отежнато. Инаку, фотографиите ги добивме околу 10 часот наутро.

 

маркетинг


Select
Ознаки: , ,