Слушнете ја „Еволуција на секојдневие“, првата рап песна на младиот струмичанец Дако Стојков

13507204_1719153481671101_5857243868520551048_n

Даниел Стојков е роден на 9-ти фебруари 1999-та година, неговото уметничко име е Дако. Со љубов кон рап музиката полека го трасира својот пат, а неодамна излезе и неговата прва песна насловена како „Еволуција на секојдневие“. За инструменталниот дел се погрижи Боро Би, продукција: Владо ‘Yo.

маркетинг


Select