Слаткар ќе рапува на Струмица ОПЕН Фест

Марко Маринковиќ или попознат како Слаткар, заедно со своите пријатели вечерва ќе настапи на големата ОПЕН Фест сцена. За Слаткар не треба многу да се зборува, тој е веќе добро познат за македонската публика.

11880664_870234583012108_8533813287977459995_n

tajzi i slatkaristika

slatkar

Сепак, да се потсетиме на неколку негови хитови:

Приклучете се на настанот: SLATKARISTIKA LIVE @ Strumica Open Festival.

маркетинг


Select
Ознаки: , , ,