СДСМ ГИ ЗАЈАКНА ПАРТИСКИТЕ КАПАЦИТЕТИ: КОСТАДИНОВ НОВ ЧЛЕН НА ЦЕНТРАЛНИОТ ОДБОР НА СДСМ!

На вчерашната седница беа избрани тројца нови членови на Централниот одбор на СДСМ, кои пополнија дел од испразнетите места.

Костадин Костадинов, поранешен в.д градоначалник на Струмица и актуелен пратеник, потоа поранешниот градоначалник на општина Центар, Андреј Жерновски и Чедомир Саздовски кој пред извесно време ја напушти ГРОМ на Стевчо Јакимовски и делуваше како независен пратеник, се избрани за нови членови на Централниот одбор.

 

маркетинг


Select
Ознаки: ,