Romeo Blanco ќе го затвори овогодинешниот Опен Фестивал

Овогодинешниот Струмица ОПЕН фестивал вечерва ќе го затвори Младиот Белгиец Romeo Blanco – ѕвезда на Tomorrowland. Romeo Blanco е препознатлив по своите впечатливи и енергични настапи низ цел свет. Тој доаѓа на Балканот за првпат и тоа токму на Струмица ОПЕН фестивал.

156-1024x683

258

маркетинг


Select
Ознаки: , , , ,