Rick SF e единствен струмички рапер кој рапува на струмички дијалект

Rick SF e единствен струмички рапер кој рапува на струмички дијалект. Позади себе има неколку демо песни и две официјално издадени на каналот на јутјуб. За продукцијата се има погрижено лично сам и моментално работи на албум. Во продолжение слушнете ги песните на RICK SF.

13214658_1580200055643869_1055327081_o

 

 

маркетинг


Select
Ознаки: , , ,