ПОТРЕБНА ИМ Е НАШАТА ПОДРШКА: ОК НАКОВСКИ ВОЛЕЈ УТРЕ ГО ИГРА ВТОРИОТ ПОЛУФИНАЛЕН НАТПРЕВАР ОД КУПОТ НА МАКЕДОНИЈА!

По победата на гости над екипата на ОК Универзитет Тетово со резултат од 2:3 во склоп на Купот на Македонија, ОК Наковски Волеј утре со почеток во 19:00 часот во салата при СОУУД „Димитар Влахов“-Струмица го игра вториот полуфинален натпревар. Она што во моментот им е најпотребно е нашата подршка, затоа утре сите да им покажеме дека сме жедни за победа и да ги бодриме во текот на целиот натпревар а потоа заедно да го славиме големото финале.

 

 

маркетинг


Select
Ознаки: ,