ПОНУДА КОЈА НЕ СЕ ПРОПУШТА: ВРАБОТЕТЕ СЕ ЗАЕДНО СО СВОЈОТ ПАРТНЕР!

До секој успешен маж работи успешна жена. Брак со двојна кариера. Одлучувајте заедно. Работа во која заедно ќе го организирате работниот ден, успехот и примањата. Позиција која носи голема заработувачка за амбициозни парови (дечко и девојка, маж и жена) со место на живеење во Струмица и струмичката околина.

Нудиме:

– Високи примања

– Релаксирана работна атмосфера

– Патувања

Потребни квалификации:

– возраст +18години

– Минимум ССС

– Возачка дозвола Б категорија на еден од партнерите и поседување на автомобил

 

Пријавување на меил: infobimax1@gmail.com  (Интервју задолжително)

маркетинг


Select