Погледнете како ќе изгледа Спортскиот центар на Пандев

Македонската фудбалска ѕвезда Горан Пандев, започна со изградбата на најавениот Спортски фудбалски комплекс во својата родна Струмица.

8e4adc7ba5f061d57996607d71ea8bd00ce363054cfa9808145a19b7aec24366

Центарот според идејното решение треба да содржи зграда со сместувачки апартмани, базенти, теретани сауни и фитнес центар. Комплексот ке има и фудбалски терен на вештачка трева со трибински простор од 400 седишта.

8ff37f4d9e826e85008f2b0dcaa59ed8c3677bde554dc4ed1b0314ec04c1a77d

Идејното решение на македонскиот интернационалец е направено според италијанските стандарди за изградба на вакви фудбалски комплекси, кои треба да служат за подготвителниот период на фудбалерите, како и за одигрување на официјални фудбалски натпревари.

b5a0b1b6a818da7542d97f44dde4e3267edfa01da4e35a715c5800c4b5afddba

pandev

pandev1

маркетинг


Select
Ознаки: , , , , ,