Романтичарот Петар Грашо вечерва на големата Опен Фест сцена

Големиот романтичар и заводник, омилен кај понежниот, но и кај посилниот пол, Петар Грашо вечерва ќе го видиме на големата сцена на Опен фестивал. Хитовите кои ја одбележаа неговaта кариера, овојпат струмичани и сите гости ќе ги пеат во еден глас.

Petar.jpg500

Да се потсетиме на неговите хитови:

маркетинг


Select
Ознаки: , , , ,