Отворена изложбата на фотографии од Зоја Наскова

Во НУЦК „Антон Панов“ се отвори изложбата на фотографии од Зоја Наскова насловена како „Барајќи светлина – фотографии од моите патувања“.

11224826_1064867946899332_1883408774975075321_o

11231161_1064867860232674_2459650091998934499_o

12183736_1064868273565966_43889530621999705_o

Иако не беше во огромен број струмичката публика беше восхитена од нејзините дела, парчиња впечатоци и одблесоци „украдени“ од светот и пренесени овде. Вредни за да го задоволат секое критичко, уметничко око.

804677_10153154360526625_2094700032_n

11998091_10153154360726625_1095593117_n

12188378_10153154360631625_1711545156_n

12188431_10153154360766625_1104453118_n

12188619_10153154360751625_933534181_n

12188648_10153154360551625_468441897_n

12201027_10153154360706625_1858048284_n

12202270_10153154360571625_1565445079_n

12202389_10153154360651625_1700404968_n

12202547_10153154360721625_656929982_n

12204579_10153154360676625_1071379333_n

12205040_10153154360691625_2114093916_n

12204811_10153154360601625_225941966_n

„Иако нè нема многу по квантитет, нè има доволно во квалитет судејќи по лицата што ги гледам овде“ – истакна Зоја Наскова на отворањето.

12188094_1064868500232610_5868046411527205571_o

Зоја ги има изложено своите фотографии на неколку наврати и локации, во Македонија, САД, Чешката република, Австрија и други земји. Струмичката јавност ќе може да ги погледне до 15 ноември, 2015 година.

маркетинг


Select
Ознаки: , , ,