ОГЛАС: Се продава стан на улица „Ленинова“ во Струмица

Се продава стан на улица „Ленинова“ бр.27 3/23 6 кат, ( 102 m2). Здрадата е со лифт а цената на самиот стан е 55.000 евра. Станот е опремен со кујна, вграден камин, гардеробер и купатилото. Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации може да го исконтактираат следниот телефонски број:070 374 241

маркетинг


Select
Ознаки: , ,