ОГЛАС: Се продава луксузен стан во центарот на Струмица

73b0439d-37bb-47a5-8f73-67a537653f2e

Се продава ексклузивно опремен нов стан во центарот на Струмица. Станот е веднаш вселив и со чист имотен лист. Има површина од 64m2 и повеќе простории во кои спаѓаат: ходник, купатило, голема дневна соба заедно со трепезарија и кујна, една спална соба и две помали детски соби како и затворен балкон. Станот е делумно опремен со мебел, квалитетни луксузни врати, италијанска керамичка санитарија и сваровски осветлување. Лоциран е на ул. Сандо Масев број 12 , на само 30 метри од градското собрание. Цената е 700 евра и може да варира во зависност од тоа дали ќе биде задржан и мебелот. Лице со кое можете да исконтактирате за дополнителни информации е Тане, со телефонски број: 077/484-777

2d2c1a6c-e6ad-46f6-a849-47a63172311d

3df0f8ed-8e4a-47eb-b340-ea822d1cee48

73b0439d-37bb-47a5-8f73-67a537653f2e

87a06482-0cb6-4f1d-a017-9b7d81426440

088f3ea4-5ddc-4b2a-a6c2-83227ed2eb56

160d13eb-c3e4-475d-b41a-fa0bc594c916

582aee79-bc71-4f9e-8ba2-a7f6329f4b02

296619c1-158e-40ea-8d69-e3e5e650f3c7

4649088b-8dda-4ea2-afc8-94192869e5f0

маркетинг


Select
Ознаки: , , , ,