Обложувалницата „Моцарт“ бара работници во Струмица

*комерцијална објава

10628292_592592657518042_2572132895086398947_n

Најголемата групација во индустриите на среќа во Југоисточна Европа, за потребите на својата регионална дирекција во Македонија објави оглас за вработување на „Оператор“ во Струмица.

Сите заинтересирани кои ги исполнуваат условите може да аплицираат на е-маил адреса job@mozzartbet.mk најдоцна до 23.07.2016.

Кандидатите треба да ги поседуваат доказ за завршено минимум средно образoвание и да имаат искуство во работа со компјутери. Можат да бидат со или без работно искуство.

 

mozart

*комерцијална објава

маркетинг


Select
Ознаки: , ,