Многубројни награди на регионалниот натпревар по Биологија за СОУ „Јане Сандански“

На регионалниот натпревар одржан на 26.03 (сабота) во с.Богданци во ОСУ Богданци, учениците од СОУ „Јане Сандански“ значително се истакнаа со своите резултати.

Од прва година учествуваа повеќе ученички, од кои:

  • 1 место – Сања Василева
  • 2 место – Верица Стоилкова
  • 3 место – Ангела Хаџи Котарова
  • 4 место – Костадинка Митрова
  • 5 место – Марта Митева

Исто така учество земаа ученици и од другите генерации, а дел од нив беше и ученичката Ева Танчева од трета година која беше прво место на самиот натпревар.
Државниот натпревар ќе се одржи на 23 Април.

Сите ученички беа под менторство на проф.Василка Хаџи Котарова.
Честитки до ученичките и нивниот ментор.

fff-279x400

маркетинг


Select
Ознаки: ,