Млади струмички таленти на големата ОПЕН Фест сцена!

Младите струмички таленти од СОУ „Јане Сандански“ му даваат специјален шмек на Струмица Опен Фестивалот. Вечерва Ивана Гушева, Ангела Илиева, Слободанка Гражданлиева, Ана Цамбулева и Магдалена Стојанова настапуваат во 21:00 часот на големата ОПЕН фест сцена. Бидете дел од забавата.

madi talenti

маркетинг


Select
Ознаки: , , ,