Листа на советници од ВМРО-ДПМНЕ за општина Ново Село

Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ Ново Село ја достави кандидатурата за Градоначалник  и за советници во Советот на општината за претстојните Локални избори на 15 октомври.

Носител на советничката листа е Павлина Георгиева (Ново Село), а кандидат за градоначалник е Блажо Велков.

Ова е целата листа со кандидати за советници за Совет во општина Ново Село од редовите на ВМРО-ДПМНЕ :

1.Павлина Георгиева – Ново Село
2.Блажо Петров – Сушица
3.Божин Јованов – Мокриево
4.Силвана Маркова – Ново Село
5.Симеон Танков – Смоларе
6.Панче Пандев – Мокрино
7.Горан Котев -Зубово
8.Станислав Пујкиловиќ – Колешино
9.Слободанка Илиева – Ново Коњарево
10.Ана Костадинова – Мокриево
11.Цветан Трајков – Сушица
12 Весна Стојкова – Старо Коњарево
13.Марјан Аризанов – Ново Село
14.Стефанија Митрева – Дражево
15.Панче Велков – Мокриево

 

маркетинг


Select
Ознаки: , ,