Кандидатите за градоначалници на општина Ново Село потпишаа Кодекс за фер и демократски избори

Кандидатот за градоначалник на општина Ново Село од редовите на ВМРО-ДПМНЕ Блажо Велков, кандидатот на СДСМ Боро Стојчев и  кандидатот Драган Трајков денеска потпишаа Кодекс за фер и демократски избори кои ќе се одржат на 15 октомври 2017 година.

 

маркетинг


Select
Ознаки: , ,