„Барајќи светлина – фотографии од моите патувања“ – изложба на фотографии од Зоја Наскова

Зоја Наскова го набљудува светот низ фотографскиот објектив веќе повеќе години. Често патува и истражува, приватно и професионално, и посебно задоволство е да се понесат впечатоците и новите видици преку фотографски отпечатоци. Светлината и боите на животот маѓепсуваат каде и да сте, и во своите фотографии Зоја се стреми да ја долови радоста која зрачи околу нас.

12186827_1064495663603227_4247260338552976480_o

Зоја ги има изложено своите фотографии на неколку наврати и локации, во Македонија, САД, Чешката република, Австрија и други земји.

12087846_491141174401806_4807501805558027422_o

Отворањето на изложбата во Струмица ќе биде на 30 октомври со почеток во 19:00 часот, во Центарот на Култура Антон Панов во Струмица. Фотографиите ќе можете да ги погледнете до 15 ноември, 2015 година.

маркетинг


Select
Ознаки: , ,