Фоторепортерот на Струмица Денес учествуваше на изложбата „Фотографи од целиот свет“

11187304_985391084825259_3312299677348809345_o

По неколку недели напорна работа во галеријата „Лајт невер вејтс“ (Light Never Waits), која се наоѓа во центарот на Струмица, беше отворена излбожата: „Фотографи од целиот свет“, на која, се презентираа меѓународни  фотографи со свои фотографии  од различни места во светот.  Горан и Васко со својот музички перформанс придонесоа за „загравање“ на атмосверата. Меѓу фотографите од 11 земји, Македонија ја претставуваше фоторепортерот на Струмица Денес, Столе Ангелов. Изложбата ќе трае до 18. мај.

11194495_985390904825277_2288178658760634317_o

11257193_985390694825298_6796299639765759034_o

11128705_985391101491924_6399567837069964217_o

11182564_985391188158582_2201605209177128815_o

11244730_985392061491828_4546018987713165522_o

10995461_985390861491948_6429489842447071512_o
 

маркетинг


Select
Ознаки: , , , , ,