(ФОТОГАЛЕРИЈА) ХРИСТИЈАН МИЦКОВСКИ ОДРЖА СОСТАНОК СО ОПШТИНСКИОТ КОМИТЕТ НА ВМРО-ДПМНЕ ВО СТРУМИЦА!

Претседателот Христијан Мицковски штотуку оддржа состанок со Општинскиот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ во Струмица. Просториите беа претесни за огромниот број на струмичани кои дојдоа да разговараат за сегашната состојба во државата, но и за иднината на нашата земја.

„Во економијата имаме најкатастрофална ситуација, 100 милиони евра помалку странски инвестиции, разочарани пензионери, изневерени очекувања на студентите, земјоделците… Имаме едно цунами кое се вика Зоран Заев и една исклучително неспособна влада. Таа мора да биде поразена. ВМРО-ДПМНЕ внесува нова енергија, ќе овозможи нова понуда, нов начин на работа. Ќе обезбеди проекти, и заштита на интересите на државата и граѓаните. Струмичани ја согледуваат разликата, затоа што Македонија заслужува подобро“ – рече Христијан Мицковски пред присутните.

маркетинг


Select
Ознаки: ,