(ФОТО) ФК БЕЛАСИЦА ЈА ПРЕТСТАВИ НОВАТА ОПРЕМА СО ЛОГОТО НА „МАКЕДОНСКИ ТЕЛЕКОМ“

ФК БЕЛАСИЦА:

Со огромно задоволство ви ја претставуваме нашата нова опрема и тимска фотографија. Посебна чест и задоволство ни причинува логото на нашиот генерален спонзор “Македонски телеком”.

маркетинг


Select
Ознаки: , ,