ФОТОГАЛЕРИЈА: Адил во Селект

a

Струмичани, во барот Селект, имаа можност во живо да го гледаат неповторливот Адил и од „прва рака“ да ги чујат хитовите: “Hitno”, “Laku noć”, “Ljubi me po sjećanju”, “Ne mogu bez tebe ja”…. Адил, во Селект,  ја потврди репутацијата на  еден од најпопуларните пејачи од белградскиот ноќен живот и пред струмичани покажа зошто неговото име е синоним за добра забава до раните утрински часови.

18985_849492971799281_6447407482623177350_n

21677_849491125132799_1172026734572819765_n

10403534_849492801799298_7652597296399446716_n

10476507_849492818465963_4516961335737834887_n

11096612_849491491799429_5841399043207018394_n

11096612_849491621799416_2359566401518254455_n

11112920_849492498465995_9183173196732693899_n

11205595_849493795132532_5946326038824907692_n

11246262_849491055132806_7168629457146520934_n

11252631_849493495132562_5625409340240862486_n

11263112_849493101799268_1730164363277357571_n

11350480_849493751799203_4392714554177228885_n

11377074_849491278466117_6122594088120478634_n

маркетинг


Select
Ознаки: , , ,