ФК БЕЛАСИЦА СЕ ВРАЌА НА ВРВОТ: ФК ПОБЕДА ВАЛАНДОВО ПРИМИ ОСУМ ГОЛА ОД ГОРДОСТА НА СТРУМИЧАНИ!

 

Славната Беласица и гордоста на сите струмичани, полека но сигурно се враќа на победничките патеки и на врвот! Денес во Валандово беше прегазена ФК Победа Валандово која прими осум гола од нашите момци! Големо браво за феноменалната партија на фудбалерите и секоја чест за струмичките Ајдуци за поддршката!

 

Стрелци:
⚽️ Крсте Тодоров
⚽️ Марјан Ташев
⚽️⚽️ Мартин Мирчевски
⚽️⚽️ Горан Здравков
⚽️⚽️ Миле Костовски Манго

 

маркетинг


Select
Ознаки: ,