ЕКСКЛУЗИВНО: ВЛАДИМИР ПУТИН ЌЕ ЛЕТА НА НЕБОТО НАД СТРУМИЦА!

Како што дознава порталот Струмица Денес, познатиот претседател на Русија-Владимир Путин поради работните обврски кои ќе мора да ги изврши во соседна Република Бугарија ќе оствари посета и на Македонија односно во Скопје. Со тоа дознаваме дека Путин за да слета во Бугарија ќе помине и низ Струмица. Тоа би било навистина прекрасно доколку беше вистина, бидејќи денеска е 1 април, денот на шегата. АПРИЛИЛИ!

маркетинг


Select
Ознаки: ,