Ексклузивни фотографии од сетот на „Златната петорка“ во Струмица

Поставена е втората локација, односно сетот за снимањето на најновиот македонски филм во режија на Горан Тренчовски – „Златна петорка“. Асфалтот беше посипан со песок, се постави знамето на поранешна република Југославија, стари автомобили и буриња, сè со цел да се постигне автентична атмосфера која ќе ги долови случувањата и периодот за кој станува збор во филмот.

Тимот на Струмица Денес беше на терен и направи ексклузивни фотографии од локацијата на којашто ќе се снима. Снимањето е закажано за утрешниот ден од 8:00 до 17:00 часот. Улицата ќе биде непроодна во овој период.

2

12

11

9

5

4

3

10

8

7

1

маркетинг


Select
Ознаки: , , , ,