ДЕДО МРАЗ И ЗОРИЦА ЗАЕВА ВО ПОСЕТА НА ДЕЦАТА ОД ПОСЕБНОТО УЧИЛИШТЕ „СВ КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“

Дедо Мраз заедно со Зорица Заева, сопругата на премиерот на Република Македонија ги посетија и се дружеа со децата од Посебното основно училиште „Свети Климент Охридски“ во Ново Село. Дечињата од Дедо Мраз добија пакетчиња, донација од г-ѓа Заева а беше изедена и претставата „ПИНОКИО“ од актерите од Струмичкиот народен театар.

 

маркетинг


Select
Ознаки: , ,