Данијела Мартиновиќ доаѓа во Струмица!

Познатата хрватска пејачка Данијела Мартиновиќ вечерва ќе настапи на големата Опенфестовска сцена. Данијела Мартиновиќ беше дел од групата Магазин, а потоа продолжи со соло кариера. Нејзините најпознати хитови “Da je slađe zaspati”, “Zovem te ja”, “Neka mi ne svane”, “Dobro je”, “Pleši sa mnom”, “Ovako ne mogu dalje”, “Brodolom” вечерва ќе одекнуваат во Струмица.

danijela

danijelam

Да се потсетиме на нејзините хитови:

маркетинг


Select
Ознаки: , , ,