Софија Манчева ја презентира новата урбана колекција на модното Студио “Милковски”

Модното студио “Милковски” по краткa пауза се враќа повторно на модната сцена, со новата колекција преку која го редифинираат урбаниот стил со додавање на елементи на чистота и елеганција, но се задржува немирниот дух. Носењето на модел од новата колекција на “Милковски”, ви дава силен глас, кој уште погласно се слуша преку едноставноста на линииите и минимализмот. Колекцијата содржи ...

ЛАРА ја претстави новогодишната колекција

(Радица Лазаровска) Дизајнерка Радица Лазаровска во првиот број на магазинот ,,Есперанто” ја претстави својата празнична колекција. ,,Инспирација црпам од се можно што ме опкружува, а успева да пробуди во мене силна емоција. Ја сакам слободата во креирањето, но во границите на носливоста.” – вели Радица во интервјуто за Есперанто. Новогодишната колекција може да се најде во ...

Нена Донева

    Фризура и шминка: Ул. Васил Сурчев бр.5 Аксесоари: ТЦ „Глобал“ приземје ТЦ „Глобал“ први кат Облека: ТЦ „Глобал“ приземје