Доделени уверенијата за нов градоначалник и членови на Советот на општина Василево

Марјан Јанев, кандидатот за градоначалник од редовите на СДСМ и коалицијата, денес ја презеде функцијата градоначалник на општина Василево. На чинот на примопредавање градоначалникот Марјан Јанев изјави: „Најпрво сакам да изразам голема благодарност на сите граѓани на општина Василево кои излегоа на гласање, го остварија своето право на глас со што овозможија да се случат промените ...

Погледнете кои се новите членови во Советот општина Василево

1. Крсте Панев – СДСМ 2. Сања Стојанова – ВМРО-ДПМНЕ 3. Фанче Томова – СДСМ 4. Наце Коцев – ВМРО-ДПМНЕ 5. Блаже Коцев – СДСМ 6. Сања Христова – ВМРО-ДПМНЕ 7. Неџат Меминов – СДСМ 8. Виолета Ристова – ВМРО-ДПМНЕ 9. Сандра Илева – СДСМ 10. Бранко Трајков – ВМРО-ДПМНЕ 11. Наташа Велкова – СДСМ 12. Марјанчо Трајков – ВМРО-ДПМНЕ 13. Костадинка Печеникова – СДСМ 14. Ракип Асанов – ВМРО-ДПМНЕ 15. Илми Мустафов ...

(ФОТО) Ванчо Стојанов во посета на населеното место Висока Маала

Синоќа кандидатот за градоначалник на о.Василево од ВМРО-ДПМНЕ г-дин Ванчо Стојанов одржа трибина во населено место Висока Маала на која пред граѓаните ја презентираше изборната програма за локални избори 2017 година и даде отчет за досега сработеното како што е изградбата на нова училишна зграда и асфалтирање на улица во должина од 400м. Во програмата за ова населено место е опфатено ...

ВАНЧО СТОЈАНОВ: Центарот на Василево ќе добие Булеварско решение

Драги мои сограѓани, Кај нас постои девиза, ветуваме-реализираме. Тоа што го ветуваме го исполнуваме, за сето тоа сите ние самите сме сведоци, сето тоа што го реализираме на територијата на општина Василево е всушност Вашиот глас, Вашата програма. Програмата на општина Василево ја креирате токму Вие. Така ќе биде и во оваа програма, сето она што вие го баравте ќе биде реализрано. Ќе ги ...

(ФОТОГАЛЕРИЈА) Кандидатот за градоначалник на ОПШТИНА ВАСИЛЕВО Ванчо Стојанов во посета на Владевци

Кандидатот за градоначалник на о.Василево од ВМРО-ДПМНЕ Ванчо Стојанов  синоќа го посети населеното место Владевци каде ја презентираше пред граѓаните изборната програма за локални избори 2017 година и даде отчет за досега сработеното. Во програмата за ова населено место е опфатено асфалтирање на патот што ги поврзува Старо Владевци и Ново Владевци,проект кој што е веќе изготвен. Изградба ...

(ВИДЕО) ВМРО-ДПМНЕ ВАСИЛЕВО СО ОСТАР ДЕМАНТ ДО СДСМ: ДОДЕКА НИЕ РАБОТИМЕ ВИЕ СЕ БОГАТИТЕ!

Почитувани господа од СДС Додека вие клеветите, ние работиме, ветуваме и исполнуваме, имаме програма со прецизни рокови и истата ја презентираме на граѓаните. Нашата одлика е отчетноста за се што е ветено и сработено. Очигледно вашата кампања се заснова на клевети, манипулација со граѓаните, со што и ја закривате вашата неспособност и ароганција. време е да им кажете на граѓаните на ...

(ФОТОГАЛЕРИЈА) Промоција на програмата на кандидатот за градоначалник Ванчо Стојанов и кандидатите за советници во советот на општина Василево

Синоќа со почеток во 20:00 часот во спортската сала во Василево беше промовирана програмата на кандидатот за градоначалник на општина Василево од редовите на ВМРО-ДПМНЕ Ванчо Стојанов и кандидатите за советници во советот на општина Василево. Во продолжение погледнете ја целосната фотогалерија:

Улицата во Пиперево во завршна фаза

Реконструкцијата на улицата во с. Пиперево, која од центарот на селото води кон црквата Св. Ѓорѓи, е во завршна фаза. Моментално се работи на поставување на уличното осветлување односно канделабрите кои ќе бидат поставени по целата нејзина должина. Исто така во завршна фаза е и поставувањето на бекатон плочките на тротоарот. Станува збор за целосна реконструкција на улицата која освен ...

Ванчо Стојанов – Кандидат на ВМРО-ДПМНЕ за Градоначалник на oпштина Василево

Ванчо Стојанов е кандидат за градоначалник од редовите на ВМРО-ДПМНЕ во општина Василево за претстојните локални избори кои ќе се одржат оваа година во Октомври. Информацијата е официјално потврдена и од ВМРО-ДПМНЕ!

Марјан Јанев – Кандидат на СДСМ за Градоначалник на oпштина Василево

Марјан Јанев е кандидат за градоначалник од редовите на СДСМ во општина Василево  за претстојните локални избори кои ќе се одржат оваа година во Октомври. Информацијата е официјално потврдена и од СДСМ!