Боро Стојчев нов градоначалник на општина Ново Село!

Кандидатот од редовите на СДСМ – Боро Стојчев е новиот градоначалник на општина Ново Село. Стојчев освои 2.833 гласови, додека кандидатот од ВМРО-ДПМНЕ Блажо Велков освои 2.382 гласови.

маркетинг


Select
Ознаки: , ,