Бадник и Божиќ се неработни денови

bbbbbb

Утре 6-ти јануари, Бадник, ден пред Божиќ, е неработен ден за граѓаните од православна вероисповед, соопшти Министерството за труд и социјална политика.

Согласно Законот за празниците, 7-ми јануари, првиот ден од Божиќ, според православниот календар, е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија

маркетинг


Select
Ознаки: , , ,