Автомобил излета во поројниот канал ,,Крушевска Република”

Автомобил со валандовски регистарски таблички утрово околу 11 часот излетал во поројниот канал на улицата ,,Крушевска република”. До овој момент редакцијата нема повеќе информации.

Фото: Струмица Денес

маркетинг


Select
Ознаки: ,