АЛЕКСАНДАР ДОНЕВ: ВМРО-ДПМНЕ ЈА ПОЧИТУВА ВОЛЈАТА  НА  НАШИТЕ  СОГРАЃАНИ  И  ИМА  ДОБЛЕСТ ДА ИМ ЧЕСТИТА НА ПОБЕДНИЦИТЕ НА ЛОКАЛНИТЕ ИЗБОРИ ВО СТРУМИЦА

ПОЧИТУВАНИ,

ВО ИМЕТО НА ОПШТИНСКИОТ КОМИТЕТ СТРУМИЦА ИМ БЛАГОДАРИМЕ  НА СИТЕ ГРАЃАНИ КОИ   СВОЈОТ ГЛАС ГО ДАДОА  ЗА  ВМРО-ДПМНЕ И КОАЛИЦИЈАТА   И,  ИМ ЧЕСТИТАМЕ НА ДОБЛЕСТА  ДА  ПРЕПОЗНАТ  ВИСТИНСКА  ОПЦИЈА.

ВАШИОТ ГЛАС ЗА НАС ЗНАЧИ ЧЕСТ И ОБВРСКА ВО ПРЕТСТОЈНИОТ ПЕРИОД  ДА РАБОТИМЕ ЦЕЛОСНО ПОСВЕТЕНИ ЗА ДОБРОТО НА СТРУМИЦА И РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА.

ИАКО Е ПРЕМНОГУ  РАНО ЗА АНАЛИЗИ НА ТЕКОТ НА ИЗБОРИТЕ  И  ФАКТОТ ДЕКА ОВИЕ ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ СЕ ОДВИВАТ  ПОД  СОМНИТЕЛНИ УСЛОВИ,    ВМРО-ДПМНЕ ЈА ПОЧИТУВА ВОЛЈАТА  НА  НАШИТЕ  СОГРАЃАНИ  И  ИМА  ДОБЛЕСТ ДА ИМ ЧЕСТИТА НА ПОБЕДНИЦИТЕ НА ЛОКАЛНИТЕ ИЗБОРИ ВО СТРУМИЦА.

 

ПОЧИТУВАНИ ЧЛЕНОВИ И СИМПАТИЗЕРИ НА ВМРО ДПМНЕ

ВИ  БЛАГОДАРИМЕ ШТО  ВО ДЕНОВИТЕ  ОД ТЕКОТ НА КАМПАЊАТА И ИЗБОРИТЕ ЗАЕДНО  РАБОТЕВМЕ  НЕУМОРНО.

ИСКУСТВОТО  ПОКАЖУВА ДЕКА ВМРО-ДПМНЕ  БРЗО  И  СИЛНО  СЕ КОНСОЛИДИРА КОГА  ДИРЕКТНО СЕ СООЧУВА СО ИНТРИГИТЕ НА ПОЛИТИЧКИОТ ПРОТИВНИК.

НИЕ  СМЕ  ИМ  ПОТРЕБНИ НА НАШАТА  ОПШТИНА И ТАТКОВИНАТА,  НИ ПРЕТСТОИ РАБОТА,  ОБЕДИНУВАЊЕ  И  ДОКАЖУВАЊЕ НА ВИСТИНАТА ЗА СТРУМИЦА И РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ГОРДО И  ОХРАБРЕНИ ОД ФАКТОТ ДЕКА ЗАД СЕКОЈ ОД ВАС СТОИ ОПШТИНСКИОТ КОМИТЕТ НА ВМРО-ДПМНЕ.

ВИ БЛАГОДАРАМ

 

маркетинг


Select
Ознаки: ,