ЕМАГАЗИН: ОПШТИНА НОВО СЕЛО РАСПИША НАБАВКА НА ЛУКСУЗЕН АВТОМОБИЛ ОД 36.000 ЕВРА!

 

Општина Ново Село распиша оглас за набавка на ново патничко моторно возило (лимузина) по пат на финансиски лизинг.

Проценетата вредност на договорот без ДДВ е 2.190.678 денари, а главен критериум за доделување на договорот е најниска цена.

Целосната вест може да ја поглегнете на следниот ЛИНК

ИЗВОР: ЕМАГАЗИН

 

маркетинг


Select
Ознаки: , ,