Жителите од Вељуса побараа од Заев да се исчистат депониите

Жителите од Вељуса побараа од градоначалниот Зоран Заев да бидат исчистени депониите во селото бидејќи им било ветено со до години ништо не направил за луѓето од Вељуса.

strumicani-revoltirani-gradot-se-davi-vo-divi-deponii-zaev-go-nema-nikade-2

маркетинг


Select
Ознаки: , , ,