Започна „Зелената недела“ во градинката „Детска радост“

Во градинката „Детска радост“ клон 1, денеска, почна „Зелената недела“ која што ќе трае до 16 јуни. Оваа манифестација има едукативен дел кој се состои од предавања и практичен дел во кој дечињата засадуваат семиња и цвеќиња. „Зелената недела“ се одржува во организација на ЕУ инфо точка, целта е подигање на еколошката свест на децата уште од најрана возраст.13445511_1003894262997337_9195659822858135027_n

13450926_1003894266330670_4987148012322234453_n

маркетинг


Select
Ознаки: , ,