Започна со работа детската градинка во Моноспитово

Започна со работа детската градинка во с.Моноспитово со капацитет за околу четириесет дечиња која е отворена во склоп на детската градинка Прва Радост во Општина Василево.

13501813_710619069076078_6129098242181737738_n

13516579_710618989076086_1347773243513037436_n

маркетинг


Select
Ознаки: , , ,