ЗА УБАВ ДЕН: „И ние сме деца на Македонија“ испеана во дворот на Бигорскиот Манастир!

Погледнете, слушнете и воодушевете се на изведбата на ансамблот „Македонија“ кои ја изведоа „И ние сме деца на Македонија“ пред отецот Партениј во Бигорскиот Манастир.

Песната, во своите стихови ги опева страдањата на Македонскиот народ низ годините борба за правдина и слобода, која трае до ден денес.

Погледнете, слушнете и воодушевете се:

маркетинг


Select